Haraløkka – Hellerud – Jeriko….

27 februar 2017. Fra Haraløkka fulgte jeg Olav Nygårds vei til Generalen og langs denne til rundkjøring. Deretter følger jeg Hellerudveien forbi Trasop skole og videre til Hellerud. Ryggen er litt “kranglete” og det går tungt, men jeg både går-og løper litt omhverandre og ettervert, går det bedre.

 


Hellerudveien-Trasop skole – 1961  (oslobilder.no)


Oslo Samvirkelag avd.73, Hellerudveien – 1949  (oslobilder.no)

 

Fra Hellerud tar jeg gangvei videre forbi Haugerud kirke et stykke før jeg svinger til høyre inn Dr Dedichens vei. Her stiger det jamt og selv om det går tungt, løper jeg hele veien opp før jeg svinger til venstre og følger turvei videre. Her var det ikke til å unngå å bli våt på bena, men så lenge man ikke fryser er det ok. 

 

Jeg passerer Skjønnhaug skole, krysser Lindebergåsen og deretter følger jeg Pilestien/Jerikostien til Jeriko skole. Her i fra, tar jeg Jerikoveien til Lindeberg senter på baksiden og deretter Lidebergveien til Lindebergåsen hvor jeg svinger til høyre. Det går jamt nedover og straks er jeg ved Tvetenveien. Ryggen er bedre og langs Tvetenveien som jeg følger til Hellerud, går det greit. Fra Hellerud tar jeg samme vei tilbake til Haraløkka som jeg kom. 

 

Ca 14,6 km 

 

1:34

 

#løpetur #trening #runforfun #turogtrening #mosjon

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1034

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top