Brennarunden med tur/r Haraløkka og Blindløypa…..

7 desember 2020. Nye kilometere til <<Adventstrimmen>> i Brennarunden med Einar. Brennarunden som starter på Mortensrud går både på grus, asfalt og litt sti ved Grønmo Golfbaner. Men siden det var svært vått i terrenget skulle vi droppe stipartiet denne gangen.

Fra Haraløkka tar jeg grusvei til Rustadsaga og Løkka før jeg følger veien videre ned til Hullet og Skullerud Idrettspark. Her møter jeg Einar som kom fra Skulleruddumpa for felles tur.

 

 

Her skulle snøkanonene ha vært i gang, men dessverre, ikke kalt nok.

Vi krysse over sletta og deretter Ljanselva før vi går opp Generalen til Vannverket. Herfra tar vi lysløypa innover til løypekryss hvor vi tar til høyre. Løypa som går delvis rundt Dalsåsen er kupert, men morsom å løpe. I og med at vi dropper stipartiet mot Grønmo Golfbaner fortsetter vi i lysløypa til Dalssvingen. Her fortsetter Brennarunden på gangvei til Mortensrud hvor løypa liksom starter- og ender.

Vi derimot følger løypa videre langs Lofsrudveien et stykke før løypa fortsetter langs fotballbanen til Lofsrud gård. Herfra går løypa ned og under E18 (Enebakkveien) og opp til Brenna på motsatt side. Løypa følger Brennaveien et stykke før den fortsetter som lysløype langs Brennakollen. Vi forlater Brennarunden og tar så lysløypa tilbake til Vannverket og Skullerudstua samme vei som vi kom.

 

Skullerudstua som driftes av Skiforeningen

Einar som har bilen stående i Skulleruddumpa blir med meg videre til Hullet og Rustadsaga før vi skiller lag. Han fortsetter på grusvei til Skullerud skole og deretter til Skulleruddumpa mens jeg går opp Nøklevannsbakken. Og siden det gjelder å samle km til Advenstrimmen så tar jeg to små runder i Blindløypa før jeg løper den siste biten hjem.

 

Flott med mye lys som her ved hesteskoen til Haraløkka BL.

Ca 14,7 km

1:41

Se tur på Strava HER:

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1081

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top