Liten langtur på grus og asfalt…..

6 juli 2020. Med en plan om å ta en liten (over 15 km) langtur på grus og asfalt møtte jeg Einar på Haraløkka for felles tur. Her ble raskt enige om at vi skulle ta asfaltbiten først. 

Fra Haraløkka fulgte vi langs Bølerlia til Nøklevann skole hvorfra vi tok “skolebakken” ned til Rustadsaga og Obersten som vi følger frem til Ljanselva.

 

Smeden i Smedsveien – Østmarka

 

Nå skal vi ta en ny sti sa jeg til Einar og straks etter brua tok vi ut til høyre. Her har jeg ikke vært sa han i det vi passerte Smeden og fulgte Smedsveien ned til Sagdammen, men det er alltid fint med nye veier.

 

Gang- og turvei mellom Brenna og Klemetsrud

 

Det blomstrer langs Enebakkveien

 

Fra Skulleruddumpa tar vi Vinterveien langs Dalsbekken opp til Dal og Brenna før vi følger gangvei videre til Klemetsrud skole. Herfra tar vi Enebakkveien et stykke før vi svinger inn Grønmoveien som vi tar frem til ny p-plass ved Grønmo friluftsområde i sørvest.

 

Grønmo Friluftsområde

Her tar vi turvei litt rundt om kring før vi fra Grønmo p-plass i Sørliveien tar lysløypa til Skullerud Idrettspark. Vi tar grusvei til Skraperudtjern hvor vi svinger til venstre opp bakken og forbi Skullerud skole til Rustadsaga. Her går vi opp Nøklevannsbakken før vi løper den siste biten over Skredderløkka og tilbake til Haraløkka. En tur å anbefale når det er for vått i marka.

Ca 16 km

1:43

Se tidligere tur på Grønmo Friluftsområde Her:

Se tur på Strava HER:

 

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 996

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top