Sandvika – Nesøya rundt…..

2 mars 2017. Trim i arb.tiden med NK. Fra SBC-bygget fulgte vi Jongsåsveien til rundkjøring og deretter Sandviksveien, Slependenveien og Billingstadsletta til Billingstad. Her dro vi innom NKs leilighet i Billingstadlia for å lese av måleren.

 

Da dette var gjort tok vi Billingstadsletta tilbake et stykke før vi svingte til høyre inn Nesøyveien og deretter Broveien. Planen var å ta en runde på Nesøya. Fra neste veikryss tar vi til venstre inn Otto Blehrs vei. Været er ok, litt tåke, men ellers greit. Vi skravler om alt og ingenting mens vi løper og ikke lenge etter, så er vi tilbake til samme veikryss.

 


 

Vi følger Broveien et lite stykke før vi svinger til høyre inn Øverbergveien og deretter Sundveien til Nesøyveien. Vi krysser over brua og hadde tenkt å ta kyststien tilbake til Sandvika, men her var det mye is. Derfor tar vi samme vei tilbake som vi kom. Underveis langs Sandviksveien legger vi inn noen drag med økt tempo. En fin tur rundt Nesøya.

 

Ca 15,3 km

 

1:37 

 

#mosjon #trening #løpetur #nesøya #budstikka

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1034

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top