Jubileumstur med Team Sportsmanden – Sofiemyr

På Sportsmanden stod følgende; – bli med på løpetur med Team Sportsmanden i Oslo og Haugesund – du inviteres herved til 1-års Jubileumstur i to byer. En invitasjon jeg ikke kunne si nei til, for selv i en ellers så travel hverdag med mange gjøremål osv., fant jeg allikevel tid til å bli med på en felles løpetur med Team Sportsmanden. 

Jeg var tidlig ute og fikk parkert utenfor hos Frode. Mira som logret med halen “boffet” noen ganger da jeg åpnet porten, men ga seg da jeg kom innenfor. Takk for sist sa Frode som var klar for dagens løpetur.

Været var grått og det var meldt regn utover dagen, men da vi kom til Sofiemyr, var det 10 stk som stod og ventet. Været får vi ikke gjort noe med sa Nils som stilte i kortbukse. Riktignok hadde han knestrømper, men “tøft” allikevel. Humøret var uansett på “topp” hos alle sammen.

I forhold til i fjor, skulle vi denne gangen ta samme tur, men motsatt vei, 


Klar for 1-års jubileumstur med Team Sportsmanden – Sofiemyr

Ca kl 11.00 satte vi avsted. Først tok vi veien til Fløisbonn og deretter inn lysløypa som vi følger sørover.


Frode og Rolf tar føringen

Og i denne delen som jeg kjente fra før der Follotrimmen går motsatt vei, tenkte jeg at det skulle bli fint å løpe ned bakkene til Grytetjernet, men jammen var det motbakker denne veien også – puh. Underlaget var stedvis glatt, men det gikk greit med oss alle. Vi skravlet mens vi løp og stemningen var god.

Ut av lysløypa og skogen, fortsatte vi langs Tiurveien, Sætreskogveien og Tjernsliveien til Nøstvedttunnelen. Her i fra, tar vi turvei til Tussetjernet før vi “spinner” opp den svært glatte Tussestien. Se bilder…

Vel oppe med alle sammen fortsetter vi langs Tussestien et stykke før vi tar inn Sagstuveien. Deretter passerer vi Langhus hvorfra vi følger “Vannveien” videre mot Stallerudhytta og Kloppa.


Langs “Vannveien” .

Her valgte noen å ta korteste vei (14,3 km) mens andre tok grusveien videre forbi Myretjern til gangbru over E 6. I dette partiet som var nokså kupert og svært glatt, måtte vi flere steder ut i veikanten, men da vi kom over gangbrua, ble forholdene mye bedre.


Steinar, Frode og Nils i den siste kneika før gangbrua

I neste veikryss straks etter gangbrua, velger 3 stk å ta til høyre mot Prinsdalen (24 km) og Kongeveien i retur, mens Rolf, Steinar, Karianne og jeg tok veien via Ødegården (18 km). Den siste biten bort til bilen får jeg følge med Steinar og Rolf før de fortsetter videre til p-plassen på Sofiemyr. Takk for turen sa vi alle ettersom som vi skilte lag underveis.

Jeg finner frem tørt tøy fra bilen og mens jeg skifter, dukker Dag opp. Vi oppsummerer dagens løpetur og begge er vi enige om at dette tross  dårlig været, hadde vært en flott tur. Og gøy var det å snakke med både ham og andre underveis. En herlig tur med Team Sporstmanden.

…og fra Haugesund ved Morten kom følgende mld på FB-siden til TS; 

“Team Sportsmandens jubileumstur i Haugesund ble en kjempesuksess, og 12 stk. stilte til start. Noe spredning ble det undervegs, og noe ulik distanse, men alle kom i mål og var godt fornøyd med turen.  Antall tilbakelagte km. varierte fra ca. 15 km. til 24 km. Selv om det ikke ble 20 stk. som fullførte måtte undertegnede allikevel avslutte turen med er friskt bad i Eivindsvatnet 😅 🏊. Var friskt det med 4,3 grader i vatnet. Tusen takk for turen alle sammen 😀.


Kl 09.15 ved “Stemmen” stilte 12 blide og morgenfriske TS-medlemmer til start for felles løpetur


Fotostopp på Nodland etter ca 10 km.


Siste innspurt før mål ved Stemmen.


Morten i vannet. Lik temp. både på land og til vanns 4,3 grader. Brrrr
 

Ca 17,5 km

1:55

#runforfun #mosjon #trening #sportsmanden #teamsportsmanden #turogtrening

 

 

 

 

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1143

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top