Slitusprinten 2023 …

29.oktober 2023. For tredje gang satte jeg kursen mot Slitu i Indre Østfold for å delta på Slitusprinten. Løpet som arrangeres av Slitu IL med Geir Arne i spissen godt hjulpet av Roar, Marius og andre er et lokalt mosjonsløp som jeg liker godt. Ikke bare fordi løypa som er 10 km (2×5 km) er lettløpt, men også fordi det er en god atmosfære både før og etter løpet. Videre er det hyggelig å treffe kjente fra samme klubb, Team Sportsmanden. Og for min del er dette også en slags avslutning på sesongen jeg bare må ha med.

 

 

Samtidig som jeg parkerer ved Morenen kjøpesenter kommer følgende mld. fra Ove – Halla, henter startnummer nå 🙂  Den er grei tenkte jeg og møtte ham straks etter da jeg selv skulle hente startnummer. Og med startnummer under armen ruslet vi bort til Frode og hans stand. Se bilde under.

 

Sportsmandens redaktør, teamleder og reporter er medeier i Xtep Nordic, som er importør og distributør av Xtep sine sko i Norge. Både denne og andre modeller kan enklest kjøpes i Xtep Nordic sin nettbutikk.

 

 

Etter hvert som det dukket opp flere kjente fra Team Sportsmanden pratet vi om løpet og ikke minst været – for jammen var det surt og kalt. Kanskje på tide med oppvarming var det noen som sa, men først det obligatoriske lagbilde. Litt færre enn i 2022, men vi er med.

 

Slitusprinten 2023, Team Sportsmanden.

 

 

Ove og jeg løper deler av løypa motsatt vei for oppvarming. Til tross for at det var surt og kalt så kjentes det allikevel ok. Stemningen før start var spent, men god. Se bilder.

 

 

Tiden gikk fort og straks var det klart for start. Planen var å holde følge med Anders (nr 175 og fartsholder – 50 min) så lenge som mulig. Men i iveren etter å ta bilder osv. (trodde jeg hadde bedre tid) smalt startskuddet før jeg egentlig var klar. Litt overrumplet av at løpet var i gang og at det allerede hadde det blitt en luke frem til Anders, kom jeg meg greit avsted. Å tette luka visste jeg av erfaring ville koste og det var derfor greit å ha delvis kontakt med ham de første 2-3 kilometerne.

Ved passering 5 km hadde jeg los på Ove som var like der foran. Om mulig, tenkte jeg – så skulle jeg prøve å hente ham, men han holdt unna hele veien til mål. På den siste kilometeren kommer en rosa skikkelse (haha) i mot og maner til å ta ut det siste. Det var selvsagt Roar som for anledningen var kledd i rosa fra topp til tå.

Det er alltid fint med oppmuntrende tilrop når du trenger det som mest og jammen tror jeg det funket. Om det ikke var noen synlig fartsøkning (haha) så føltes det allikevel slik, men vel i mål og med medalje om halsen var jeg godt fornøyd fullført løp.

 

Tommelen opp for Slitusprinten for dette var gøy sa Ove etter fullført løp.

 

I målområdet oppsummerer vi løpet og stemningen er god. Slitusprinten er nettopp det det er ment å være – et mosjonsløp for alle enten du er med der foran eller i de bakre rekker. Uansett et løp å anbefale – Herlig.

Ca 10 km

52:14

Se løp på Strava HER:

Se mer om Slitusprinten og resultater på Sportsmanden HER:

 

Team Sportsmanden. Fra venstre mot høyre; Ove, Arve og Frode

 

 

 

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1244

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top