Østmarka; NVR – Branntårnet med hodelykt…

12 desember 2016. Fra Haraløkka fulgte vi grusvei til Rustadsaga og videre til Trekanten. Her tar vi til venstre og følger lysløypa videre til Sleppa og Mariholtet. Underlaget er greit og med frostrim hele veien, er det ikke glatt.

 

Med påsatte hodelykter starter vi turen opp til Branntårnet. Vi løper opp og forbi Mariholtputten før vi går i de bratteste bakkene, men da Einar sa at det flatet ut, løp vi de siste 300-400 meterne opp til Branntårnet som et bakkedrag. Og med en nokså høy puls, nyter vi utsikten mot en opplyst Oslo by før vi returnerer til Mariholtet.

 


Branntårnet på Haukåsen – Østmarka (gml: foto)

 

Det går greit nedover langs Haukåsveien og straks etter er vi ved Mariholtet. Her skrur vi av lyktene og tar så lysløypa til Sleppa, Sarabråten og Korketrekkeren. Svingbrua i Korketrekkeren som er blitt fikset, er trolig ferdig til jul.

 


Svingbrua i Korketrekkeren (Foto: lånt fra FB-siden til Sarabråtens venner)

 

Vi passerer Ulsrudvann og Sørli før vi avslutter med stigningsløp den siste biten tilbake til Haraløkka. En fin tur i Østmarka og gøy med hodelykt.

 

Ca 16,4 km

 

1:53

 

#østmarka #oslomarka #mosjon #trening #runforfun

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1081

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top