Sandvika – Gjønnes – Solvikbukta….

28 februar 2019. Bevegelse i arb.tiden. med Per Magnar i Sandvika og omegn. Planen var en tur til Høvik og deretter Veritasparken, men dit skulle vi ikke komme denne gangen….

 

Engervannet (gml: foto)

 

Fra SBC-bygget satte vi kursen mot Engervannet før vi tok turvei på sørsiden mellom vannet og jernbanen. Her var det mer snø og is enn vi trodde, men det går greit. Og straks etter Blommenholm og Sandvika tennisklubb fortsatte vi inn Engerjordet til turvei ved Øverlandselva. Vi følger elva et stykke oppover før vi forlater denne og tar Kirkeveien videre. Det har vært mer kupert enn jeg husket fra sist, men vi løper alle bakker.

 

Pulsen ble tidvis nokså høy og kanskje var det derfor vi tok feil vei da vi svingte inn Dragveien/Høvikveien mens vi trodde at vi fortsatt var i Kirkeveien. Meningen var at vi skulle komme til Høvik så overraskelsen var derfor stor da vi plutselig var ved Gjønneshallen. Kanskje skravler vi for mye underveis og glemmer hvor vi er osv., men uansett, vi passerer Gjønnes t-bane St. før vi er på rett kurs dvs. langs Høvikveien. En vei vi nettopp hadde kommet uten at vi kjente oss igjen (hehe), men vi reagerte begge to da vi for andre gang passerte Ramstad skole.

 

Men det var ikke helt slutt på overraskelsene denne dagen for da vi trodde at vi nå fulgte Kirkeveien mot Høvik dukket Blommenholm St. opp. Altså hadde vi fulgt Stasjonsveien og ikke Kirkeveien slik vi trodde. Men ha oss unnskylt for det er mange veier og lett å ta feil når man ikke følger med.

 

Blommenholm båtforening i Solvikbukta

 

 

Mellom Lakseberget Båtforening og Kadettangen i Sandvika ligger denne holmen som kalles Lille Danmark (gml: foto)

 

 

Vi følger Stasjonsveien ned til Solvikbukta hvor vi svinger til høyre langs sjøen. Deretter tar vi Sandviksveien til Rådhustorget og Sandviksekva. Vi avslutter med en runde rundt Sandvika Storsenter før vi er tilbake til SBC-bygget i Sandvika. Selv om det ikke ble tur i Veritasparken som planlagt så var det uansett en fin tur i Sandvika og omegn.

 

ca 12,2 km

 

1:12

 

#bevegelseiarbeidstiden #løpetur #mosjon #trening #budstikka #runforfun #Sandvika #visitbærum

 

Se tur på Strava HER

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1011

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top