På bar asfalt i “Favorittrunden” med Einar…

4 mars 2019. Etter en altfor tidlig vår og førefall i Østmarak møtte jeg Einar på Haraløkka for felles tur med joggesko. Og siden det er lenge siden sist jeg tok “Favorittrunden” var det nettopp det vi skulle denne gangen.

 

Fra Haraløkka setter vi kursen mot Nøklevann skole og Rustadsaga før vi følger Generalen videre. Det er liksom her runden starter langs Generalen, Skullerudveien og Enebakkveien. Det er behagelige 5-6 grader, lengre lyst og bar asfalt – bare å nyte, men jeg kjenner at jeg er litt rufsete. Brygger jeg på noe?

 

Abildsø gård – Østensjøvannet(oslobilder.no)

 

Underveis mens vi løper diskuterer vi TurBirken (FredagsBirken) som nærmer seg fort. Einar som gjerne vi se fire tallet (under sub 5) er avventende jfr. vær og forhold mens nabo Terje og Jeg går uansett. Jeg for 10.gang og mest sannsynlig den siste. Forholdene i fjor var bra, litt kalt, men helt ok.

 

FredagsBirken 2018

 

Fra Enebakkveien tar vi inn Plogveien som vi følger videre forbi Manglerud skole og Manglerud senter til veikryss ved Svartdalsveien. Her svinger vi inn på gang- og sykkelvei og straks etter passerer vi Ryenkrysset.

 

Ryenkrysset foran til venstre. Mot høyre fra krysset går Ringveien og langsmed denne går trikkesporet til Lambertseterbanen. Manglerudhjemmet sykehjem til høyre for krysset. Boligblokker i Plogveien og Emil Korsmos vei bak. Villabebyggelse på Høyenhall i bakgrunnen – 1962. (oslobilder.no

 

Derifra følger vi Enebakkveien til Abildsø og videre samme vei tilbake til Haraløkka som vi kom. En fin tur med passe variasjon av flate partier, nedover bakker og oppover bakker – rett og slett en “Favorittrunde”.

 

ca 13,9 km

1:26

#løpetur #favorittrunde #mosjon #løpeglede #treningerbestute #running

 

Se Favorittrunden på Strava

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1011

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top