Østmarka; Haraløkka – Sleppa – Rundtjern – Oppsal…

27 januar 2020. Med Nikki mellom Einar og meg satte vi avsted fra Haraløkka mot Rustadsaga og deretter Trekanten før vi tok lysløypa videre langs Nøklevann. Det regnet litt da vi startet, men dette ga seg akkurat som varslet på yr.no. Underlaget var stort sett greit, men flere steder var det våt is som var svært glatt og det gjaldt å være forsiktig.

Ved Sleppa svinger vi mot Sarabråten og videre nordover langs vannet. I mangel av belysning ned fra Sarabråten løp vi i stummende mørke, men vi kom oss greit ned og fra løypekryss i nordenden av vannet, tok vi til høyre. Vi går opp Rundtjernbakkene hvor vi straks etter den siste bakken (postkassebakken), seiler avsted på glatt is. Vi passerer Rundtjern før vi i neste løypekryss tar vi til venstre.

 

 

I lysløypa mot Oppsal-Trasop

Vi pleier å ta turvei til venstre fra bom, men uten lys, droppet vi det denne gangen og tok derfor Hellerudveien og Generalen videre. Og til en forandring, tok vi Mikkel Revs vei opp til Haraløkka hvor vi avslutter med en runde rundt løkka.

 

Ca 11,8 km

1:25

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 956

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top