Østmarka; tur retur Branntårnet…

24 november 2014. Etter en herlig uke på Tenerife med sol, varme og fine opplevelser, skulle det igjen bli fint med en tur i Østmarka. Og siden jeg også hadde fri fra jobb denne dagen, foreslo Einar en felles tur fra Haraløkka kl. 15.00.

Fra Haraløkka tok vi grusvei forbi Ulsrud og videre innover til Nøklevann og Sarabråten. Jeg hadde også denne gangen med staver for å gå skigang i bakkene. Mellom Sarabråten og Sleppa, hilser jeg på Bent før vi fortsatte mot veikryss ved Mariholtet. Her tar vi til venstre inn Haukåsveien og opp til Branntårent.

 

Etter at skogen er blitt hugget, er utsikten mot sørvest blitt bra.

Vi nyter utsikten ett øyeblikk, før vi returnerer samme vei som vi kom.


Mariholtputten ved Haukåsveien

Ved Sleppa tar vi til venstre mot Bremsrud og Rustadsaga før vi er tilbake på Haraløkka. Takker Einar for fin tur, og etter å ha vært innom postkontoret på Rimi, avslutter jeg siste biten hjem med stigningsløp.

Ca 16,5 km

 

1:53

 

 

#trening #østmarka #mosjon #løpetur

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 996

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top