Skitur i Østmarka fra Haraløkka til Deledalen via Mariholtet…

21 januar 2019. Etter en strålende helg med flott vintervær og flere fotturer på Sørlimyra, Nøklevann og i Nøklevannskogen, var det bare en skitur som manglet.

Med Maya på Sørlimyra og Nøklevann

 

Mandag kveld straks etter middag var jeg klar for skitur og med Grip Tape under skia og hodelykta på, satte jeg avsted fra Haraløkka til Blindløypa. Jeg staker/går denne til Bråten hvorfra jeg sklir ut på Nøklevann. Her er forholdene gode og det er bare å nyte turen over til Kattisa.

Kattisa ved Nøklevann – Østmarka (gml: foto)

 

De siste dagers snøfall har gjort forholdene vesentlig bedre og mens jeg følger lysløypa til Mariholtet og demningen, tenker jeg på hvor heldig jeg er som har dette like utenfor stuedøra. Herlig!

 

Løypekryss ved Mariholtet (gml; foto)

 

I neste løypekryss tar jeg til høyre inn Elvågaveien og med hodelykta på, går jeg t/retur Deledalen. Vel tilbake i lysløypa tar jeg samme vei tilbake til Haraløkka som jeg kom med unntak av en t/retur Sarabråten. Av flere favorittløyper i Østmarka så er Elvågaveien til Deledalen absolutt en av dem. En tur å anbefale.

Sarabråten i Østmarka

 

21,9 km

#østmarka #oslomarka #skitur #skiglede #vinter #friluftsliv #mosjon #turogtrening

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top