Follotrimmen 1.løp – Ski stadion, Ski

Klar, ferdig, løp sa Arvid og så var Follotrimmen 2019 i gang. Vårens vakreste eventyr i Follo som er et distrikt mellom Oslo og Østfold på østsiden av Oslofjorden. Follo består av kommunene Nesodden, Frogn, Oppegård, Ski, Vestby, Ås og de søndre delene av Enebakk kommune og det er nettopp disse kommuenene Follotrimmen tar utgangspunkt i da karusellen som har 8 løp er innom de fleste kommunene.

 

Jeg gledet meg over å være tilbake i Follotrimmmen etter ett års fravær da jeg i fjor var med i Stomperudkarusellen. Ikke noe galt i det, men det er liksom her jeg hører hjemme blandt likesinnede mosjonister og de litt mer seriøse.

 

Fra parkeringsplassen til stadion fikk jeg følge med Frode som er redaktør av Sportsmanden og Team Sportsmanden. Han hadde allerede løpt runden siden han var på jobb med kamera. Underveis mens vi gikk, fortalte jeg om kneet (menisk) som kranglet og at jeg først og fremst skulle fullføre løpet. God tur og lykke til sa han i det vi kom frem til stadion hvor vi treffer andre kjente.

 

 

Follotrimmen 1.løp – Ski stadion, Ski

 

 

litt oppvarming er viktig

 

 

Klar for årets karusell – Follotrimmen 2019

 

 

Det var fint å være tilbake og stemningen var god. Jeg hentet startnummer og tok deretter noen runder sammen med Ole Martin. Kneet kjentes ok, men det gjør litt vondt når det går nedover. Uansett var jeg klar for 1.løp i Follotrimmen 2019.

 

Når Geir og Arvid er enige (hehe) så er det klart for star i FT 1.løp

 

 

Klar, ferdig, gå og så var vi i gang. Løypa kjenner jeg godt fra før og tanken var å bare henge med der bak i feltet, men det går greit, faktisk bedre enn forventet. Progresjonen er bra og jeg kommer stadig lenger fremmover. Er nok noen som har vært for ivrige i starten og får det litt på slutten. Underlaget i skogen var bra, men jeg er forsiktig ned den siste kneika før langspurt på gangvei hvor jeg flyr (hehe) rundt hallen og i mål.

 

Tilfreds med å være i gang og med egen innsats går jeg litt rundt. Tar noen bilder av flere som kommer i mål, skravler litt Pål som var fornøyd med sitt løp (nr 3 totalt) og Ole Martin samt herr og fru Hjerpseth og andre kjente. Det var både fint og hyggelig å være i gang igjen.

 

 

Pål Onsrud – Team Sportsmanden – M25-29 nr 2. 17:37 og nr 3 totalt

 

 

Her er det god stemning både før og etter løpet

 

ca 5,0 km

26:24

Resultater m.m., se Sportsmanden

 

Flere bilder følger;

 

 

Frode – Team Sportsmanden og Janicke – Skiløperne. Ole Martin i bakgrunn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 983

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top