Østmarka; Haraløkka – Haugerud – Trasopp – Nøklevann….

7 desember 2015. Møtte Einar på Haraløkka. Sammen fulgte vi grusvei forbi Ulsrudvann til p-plassen på Østmarksetra. Her i fra, fulgte vi lysløypa videre til til løypekryss ved Nøklevann.


Parti fra Nøklevann 1930-1940 (Oslobilder.no)

Vi svinger til venstre og vel oppe Rundtjernbakkene fortsetter vi forbi Rundtjern før vi i neste kryss, tar til høyre mot Varmesentralen på Haugerud. Her tenkte jeg at vi skulle følge Haugerudveien ned til Hellerud. Men Einar ville heller ta en gangvei til Haugerud kirke, før vi satte kursen mot Hellereud og som sagt, så gjort.

Siden vi alltid prøver å ha turene våre på minst 12 km ++, valgte vi etter å ha fulgt Hellerudveien ett stykke, å ta Løype 684 videre innover til Nøklevann. Og underveis, hilser vi på Pål Bye m.fl. som kom motsatt vei. Fra Nøklevann tar vi samme vei som vi kom tilbake til Haraløkka, men før vi var helt ferdig med turen, tok vi en ekstra sløyfe i Blindløypa. Jeg takker Einar for turen og avslutter med stigningsløp den siste biten hjem.


Sørli gård – Østmarka   (gml:  foto)

Ca 15,6 km

1:47

 #østmarka #oslomarka #trening #mosjon

Lysløyper i Østmarka

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1236

2 thoughts on “Østmarka; Haraløkka – Haugerud – Trasopp – Nøklevann….

  1. Takker for turen, Mattis. Begynner å bli veldig kjent i Østmarka nå etter alle joggeturene med deg disse årene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top