26 november 2012 Østmarka – Haukåsen

26 november

 

Med hodelykt og staver, møtte jeg Einar på Haraløkka og sammen fulgte vi lysløypa til Mariholtet via Sarabråten og Sleppa.

 


Haraløkka p-plass

 

Planen i dag var å gå skigang opp til Branntårnet (Haukåsen). Vi satte på lyktene og med et tynt snølag på veien, ble sikten god. Vel oppe ved tårnet føyket det godt, og surt var det også så vi returnerte straks.

 

Tok samme vei tilbake og i Sleppa møtte vi Rustad IL`s Sprudlegruppe (Turrenn herrer), der de var i gang med spretten skigang i bakkene.

 


Mot Sarabråten

 

Vi passerte Sarabråten, Korketrekkeren, Ulsrud og var straks tilbake på Haraløkka.

 

Ca 17,7 km, 1 t 48 min.

Ca 1123,7 km

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1090

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top