Follotrimmen 6.løp – Langhus skole

19 august 2015. Selv om Follotrimmen nå er i gang med høstsesongen, så betyr ikke det at sommeren er over, tvert i mot, for ikke har det vært varmere i august siden 50-tallet. Været som denne gangen er strålende, står i sterk kontrast til fjoråret da det var ekstrem vær med regn, hagl, lyn og torden…

Som vanlig nær sagt så var jeg også denne gangen tidlig ute men, kanskje skyltes det mest at jeg gledet meg til å komme i gang igjen. Jeg tok noen bilder og fikk hentet et glass for fire fullførte løp, og etter å ha vært en tur innom bilen, tok jeg en tur for oppvarming. Vi var mange som løp sammen over Ramstadsletta og mens noen snudde for retur, fortsatte jeg oppover langs Bøhlerveien til der løypa tar inn i skogen.


fra Bøhlerveien og inn i skogen (1 km)

Her hilser jeg på Marius som forsvinner innover i skogen og deretter Steinar, før jeg returnerer til start.

Etter å ha snakket med Lasse, Svein, Christoffer og Karsten, var det tid for å innta sin plass i startfeltet. Jeg stilte meg opp midt i feltet og var klar til start.


Straks klart for start – på gangvei ved Langhus skole

Klar – ferdig – gå, sa starteren og så satte vi av sted. Først sakte siden vi startet i en motbakke, men så økte farten og det tok ikke lang tid før hele feltet hadde strekt seg ut over Ramstadsletta. Jeg startet forholdsvis rolig og fulgte greit med de rundt meg. Etter ca 700 m på gangvei, fortsetter løypa opp langs Bøhlerveien før den fortsetter inn i skogen etter vel 1 km. Så langt gikk alt greit og i en småkupert skog på fint underlag, var det bare å nyte den videre ferd.


På rekke og rad i åpent terreng (ca 1,5 km)

Etter å ha passert et åpent strekke langs ett jorde, fortsetter løypa inn i skogen. Jeg liker terrenget og det føles bra. Vi passerer flere gårder som Søndre og Midtre Bøler før vi fortsetter på grusvei mot Nordre Bøler gård.


Fra Midtre mot Nordre Bøler gård – Bøhlerveien (3,5 km)

Fra Bøhlerveien svinger løypa inn i tett skog og så bærer det nedover over stokk og stein. I motsetning til i fjor da det rant mye vann nettopp her, var det tørt og fin denne gangen. Det går jamt nedover og straks etter å ha passert Skav hytta, kommer vi ut på gangvei. Med los på far og sønn økte jeg farten og passerte disse på Ramstadsletta men, sønnen kontret og med ham kom også faren, og så snek de seg foran i mål. Herlig.

 
FT 6.løp – Well done.

Godt fornøyd med fullført løp, takket jeg far og sønn for en morsom fight. Og deretter snakket jeg med Marius og Frode, før jeg takket for meg å satte kursen hjem. Det var herlig å være i gang igjen.

Ca 5,3

27:18

For resultater m.m., Sportsmanden 

Se mer om Søndre, Midtre og Nordre Bølergård her: 

#follotrimmen #løp #mosjon #trening

Flere bilder følger;

far og sønn – oppvarming


oppvarming på Ramstadsletta

 


Steinar er alltid like blid


Svein,Lasse,Steinar,Marius m.fl., klar for start


God stemning etter løpet

 

 

 

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1074

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top