Landevei; Lambertseter – Ljan – Klemetsrud….

17 august 2015. Siden Einar var på hytta valgte jeg denne gangen å ta en tur langs landeveien for å teste nye joggesko. Fra Haraløkka til Nøklevann skole og ned “skolebakken” til Rustadsaga. Følger deretter Generalen og Skullerudveien forbi Langerud før jeg tar gangvei over E6. Går opp Grisebakken og fortsetter så langs Glimmerveien og Langbølgen til Lambertseter. Her i fra, tar jeg Lambertseterveien til Ekebergveien ved Kastellet. Skoene kjentes bra, men uvant med 8 mm drop.

Etter å ha krysset Ekebergveien følger jeg Kastellveien ett stykke, før jeg fortsetter videre langs Solveien.


Kastellveien – under brua og rundt til høyre og så over brua langs Solveien


Solveien mot Nordstrandveien

Det er fint her i Solveien og stedvis er det også en flott utsikt mot sjøen. Jeg krysser Nordstrandveien og fortsetter langs Solveien til jeg i enden av denne, bare måtte stoppe for å nyte utsikten.


Utsikt fra Solveien mot Ulvøya og Oslo – Bundefjorden

Jeg passerte Ljan st. og fortsatte så videre langs Ljabruveien til Hauketo hvor jeg krysser Nedre Prinsdalsvei. Skoene kjentes bra og det føltes ok. Jeg hadde tenkt å ta Mortensrudveien videre, men her langs Gjersrudbekken, var det så behagelig med skygge, at jeg fulgte denne helt frem til Klemetsrud.


Gangvei langs Ljabruveien – Gjersrudbekken  (gml: foto)

Mer om Gjersrudbekken her:

Fra Klemetsrud tar jeg gangvei til Brennaveien og Vinterveien videre til Skulleruddumpa og Sagdammen. Klyver opp skråningen til Skullerudbakken og passerer Skullerud før jeg fortsetter til Rustadsaga langs generalen. Det var godt og varmt og mens jeg gikk opp «skolebakken» drakk jeg resten av medbrakt drikke.


Skolebakken – mellom Nøklevann skole og Rustadsaga

Den siste biten tilbake til Haraløkka langs Bølerlia, avslutter jeg med stigningsløp. Med sko som stod til forventningene, så ble dette en flott tur.

Ca 18,6 km

1:50

 

#trening #løpetur #mosjon #landevei

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1074

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top