Ferie på hytta i Spydeberg ved Lyseren….

Uke 31-32, ferie på hytta i Spydeberg ved Lyseren. 

Været har vært litt av og på, men for det meste har det vært pent. Allikevel skal det nevnes at vi også hadde et uvær med flere lynnedslag ubehagelig nært, men hytta står enda og det har den gjort siden 1961.


we grilling in the rain…

Uansett vær eller ikke, så har vi hatt flere fine turer i nærområdet med både tur-sko og joggesko. Og i området Skimtefjell – Lysefjell, plukket vi foruten blåbær også multer. Her forteller nok bilder mer enn ord, se bilder under fra Skimtefjell,…

og noen bilder fra båtturer på Lyseren,..

..og noen turer med joggesko,..

– frisk morgentur på landeveien rundt hytta

– 
morgentur – Ruud gården, 6,6 km

– fra hytta til Hallerud og ned Svennebyveien til Enebakkveien. Deretter opp Lyserenveien fra Mjærvann til Amundrud og tilbake til hytta via Hallerud og Holli


Lyserenveien fra Mjærvann og opp til Amundrud. 14 km

– Fra hytta til Skihytta, Skimtefjell, Gulltjernmosen og Lysefjell før retur til hytta.


Gulltjernmosen


Lysefjell (243 moh), 13,4 km

En herlig ferie på hytta i Spydeberg ved Lysern er over for denne gang men, det venter fortsatt mange fine helger utover sensommeren.

 

Med en flott bilde av månen, takker vi for følget:)

#spydeberg #friluftsliv #mosjon #østfold

 

 

 

 

 

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1074

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top