Landevei; Haraløkka – Hvervenbukta tur retur

1 august 2014. Fra Haraløkka til Nøklevann skole og så ned Skolebakken til Rustadsaga. Følger Generalen videre forbi Skullerud-Langerud og krysser deretter E6 på gangbrua. Tar så grusvei opp Grisebakken og Glimmerveien til Langbølgen.


Grisebakken – Lambertseter stadion

Denne følger jeg til Munkelia st. hvor jeg tar til høyre og ned til “Obersten”, som jeg følger forbi Nordstrandshallen. Tar så Munkelia og Tysleveien til Sæter/Nordstrand. Fortsetter så langs Ekebergveien ett stykke, før jeg svinger inn Knud Øyens vei. Krysser deretter Ljarbruveien og så bærer det nedover langs Herregårdsveien. Krysser E18 på gangbru. Deretter tar jeg turvei rundt Hvervenbukta. Det var nokså varmt og klamt, men bedre her ved sjøen da det var litt vind.


Hvervenbukta

Tar så samme vei tilbake som jeg kom, men valgte å følge Nordstrandsveien fra Sæter, til Skulleruddumpa. Går opp skråningen til Skullerudbakken og videre forbi Skullerud. Følger Generalen til Rustadsaga hvor jeg går opp Skolebakken til Nøklevann skole. Følger så Bølerlia tilbake til Haraløkka. Avslutter med stigningsløp opp siste bakken og hjem. En flott langtur der jeg også fikk testet de nye skoene.

Ca 19,2 km

1:53

 #løpetur #mosjon #trening #kondisjon #tur

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top