6 januar 2014 Østmarka – Mariholtet


Møtte Einar på Haraløkka p-plass for felles tur. Vi tok grusveien til Rustadsaga og Stallerud, så grusvei videre forbi Skullerud skole til Skraperudtjern. Det hadde sluddet og regnet tidligere på dagen så det var nokså sølete, men ellers greit da det ikke var glatt noen steder. Fra Skraperudtjernet fulgte vi lysløype til Mariholtet via Fjellstad og Sleppa. Fra toppen av bakken etter Hestehullet og videre, lå det ca 1-2 cm snø som gjorde underlaget behagelig å løpe på.


Mariholtet   (gml foto)

Fra Mariholtet fulgte vi delvis samme vei tilbake, men tok til høyre ved Sleppa mot Sarabråten. Gikk opp Korketrekkeren i “blinde” siden løypa for anledningen var uten lys, og så tilbake til Haraløkka.

 

Ca 13,7 km

 

1:38


Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top