Østmarka; Nøklevann rundt inkl. Mariholtet….

27 august 2018. Møtte Einar på Haraløkka for felles tur. Planen var å løpe stier for befaring osv., men siden det begynte å regne nokså mye, droppet vi stiløping og tok heller en tur rundt Nøklevann. Det er ikke det at vi ikke vil løpe stier, men siden Einar drar på tur om noen dager for å gå Engeland på tvers, ville vi ikke ta noen sjanser med sleipe steiner og røtter.

 

Fra Haraløkka følger vi grusvei/lysløype til Sleppa via Rustadsaga. Det regnet nokså mye i starten, men dette skulle avta etter hvert og fra Sleppa, fortsetter vi videre til Mariholtet. Her tar vi en sving nedom Gamlestua og opp til Mariholtet før vi returnerer.

 

Her fra Gamlestua på Mariholtet går det en gammel skiløype til Gullsmeden via Delemyrene

 

Regnet har gitt seg og det går greit videre bortsett fra et gnagesår som blusser opp igjen pga våte sko. Ved Sleppa svinger vi til høyre – og straks etter Sarabråten kommer vi til Korketrekkeren.

 

Brua over Korketrekkeren – 1941 (oslobilder.no)

 

Her går vi opp det meste av bakken før vi løper den siste biten forbi Ulsrudvann til Haraløkka. God tur og lykke til i England – blir spennende å høre om dette – sa jeg før jeg løp siste biten hjem.

 

ca 12,5 km

 

1:21

 

#østmarka #oslomarka #nøklevannrundt #løpetur #mosjon #trening

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top