9 januar 2014 Landevei – Nesøya rundt


Trim i arb.tiden. Fra Sandvika og forbi Storsenteret, så langs Drammensveien til Slependkrysset. Her tar jeg Nesøyveien over brua, for en runde på Nesøya.


over brua og ut på Nesøya

En runde er ca 7 km og jeg tenkte at om jeg klarte dette på 40 min eller bedre, så ville det være bra. Runden er krevende og det er nokså kupert, men det går greit. Vel tilbake på brua, viste klokka 39 min. 


veikryss på Nesøya. Til venstre mot Brønnøya

Var fornøyd med runden og returnerte så til Sandvika og Skattens hus, samme vei som jeg kom.

 

Ca 13 km

 

1:13Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 956

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top