13 januar 2014 Østmarka – Haukåsen


Med staver, joggesko og hodelykt, møtte jeg Einar på Haraløkka for felles tur. Planen var en tur- retur til Branntårnet (Haukåsen) via Mariholtet. Med ca 10-11 minus og litt vind, ble det nokså kaldt men, vi frøys ikke. Underlaget på grusveien med 1-3 cm snø, var ok og det var ikke glatt. Fra veikryss ved Mariholtet, ble det skigang og elghufs hele veien opp til tårnet.


løype- og sti kryss på Haukåsen         (gml: foto)

Med den snøen som var kommet, var veien godt nok opplyst og vi brukte ikke lykta. Fra krysset ved Mariholtet, fulgte vi veien tilbake til Sleppa. Her tok vi til venstre og fortsatte så langs denne forbi Katisa til Rustadsaga. Ved Ødegårdsletta hilste vi Rustad IL`s yngre generasjon før vi møtte den eldre ved Rustadsaga. Vi gikk opp Rustadsagabakken, så over Skredderløkka og tilbake til Haraløkka. Avsluttet med stigningsløp den siste biten.


Branntårnet – Haukåsen   (gml:foto)

Ca 16,4 km

 

1:54

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top