4 juli 2013 Oslo S. – Sandvika

 

Trim i arb.tiden. Tenkte i dag å ta turen fra Oslo S. til Skattens hus i Sandvika, og som tenkt så gjort. Loc og jeg reiste til Oslo S ferdig skiftet for tur. Fra Oslo S. fant vi rett vei til Operaen og her startet vår tur.

Vi fulgte veien mot Vippetangen og videre rundt festningen. Det lå et stort cruiseskip ved kai som pussig nok het  MSC Opera. Det var nokså varmt og klamt, og det var derfor ok at det regnet lett.

 MSC Opera

 

Vi passerte Rådhuset på sjøsiden og ved Aker Brygge tok vi merket gang- og sykkelvei videre utover mot Hjortneskaia og Frognerstranda. Det gikk greit med oss begge der vi passerte Skøyen, Bestum kilen og så over Lysaker.


over Lysakerelva  (gml bilde)

Her fulgte vi gangvei et stykke og så langs Lysakermyra. Det hadde sluttet å regne og det var stille da vi ikke lenger hørte støy fra E18. Vi fulgte Markalleen til Høvik st. og opp på brua.


Høvik stasjon…eller det som er igjen av stasjonen

Her tar vi til høyre og fortsetter så langs Snoveien-Høvikveien til Gml.Drammensvei. Denne følger vi videre til Blommenholm skole og så grus langs Engervannet tilbake til Sandvika og Skattens hus.

 

Ca 15,9 km

 

1 t 40 min


Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1074

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top