29 august 2012 Landevei

29 august

Trim i arb.tiden. Fra Skattens hus langs Sandviksveien forbi Høvik kirke og over E18 ved Høvik.

 


Sandviksveien langs sjøen, Henie Onstad kunstsenter i bakgrunnen

 

Tar til venstre og følger Snovn-og Høvikveien til veikryss. Fant ikke Gml Drammensvei, men tok til venstre ned Kirkeveien til Ramstadsletta.

 


I Høvikveien ligger denne flotte eiendommen

 

Fulgte denne til Solviksveien og Stasjonsgata like på oversiden av Blommenholm st. Hadde til nå brukt ca 40 min og jeg bestemte meg derfor til å ta Gml Drammensvei tilbake til Høvik. Som sagt så gjort. Jeg krysset E18, passerte Høvik kirke, men tok så til høyre inn en undergang og var nok en gang i Ramstadsletta.

 


Høvik kirke

 

Denne fulgte jeg videre til Solviksveien og Stasjonsgata. Tok til venstre denne gangen, passerte Blommenholm st, forbi Blommenholm skole og ned Halvorsens vei til Engervannsveien. Denne fulgte jeg langs Engervannet tilbake til Skattens hus. Været var bra og nokså varmt var det også, men en flott tur i nytt område.

 

Ca 12 km, 1 t 19 min

768,2 km

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top