27 august 2012 Østmarka – Landevei

27 august

Fra Haraløkka langs Bølerlia til Nøklevann skole, ned skolebakken, langs Generalen til Skullerud og Skulleruddumpa. Gml vintervei videre forbi Dal/Brenna til Klemetsrud hvor jeg Krysser Enebakkveien og følger Maurtuvn videre. Passerer Klemetsrud kirke og kommer så frem til en bakketopp der jeg ser ned på pukkverket.

 

 
Klemetsrud kirke

 

Her tar jeg en blå sti til venstre mot Elgerudtjern. Tenkte jeg skulle nå frem til Stensrudveien og Stensrudvannet, men etter ca 300-400 m, endte stien på et jorde uten synlige sti og blåmerker. Jeg ble usikker på videre vei, men krysset et jorde og kom frem til Maurtu gård.

 


Maurtu gård

 

Fulgte så en grusvei som førte frem til Maurtuvn. Denne fulgte jeg så tilbake til Enebakkveien og Klemetsrud.

 


Denne karen som var skåret ut av stubben stod langs Maurtuvn

 

Følger Sørliveien opp forbi Grønmo fyllplass til Grønmo golfpark og lysløypa til Skullerudstua.

 


 

Skullerud ? Startbua på Rustad-myra

 

Tar grusvei til Skraperud og får så følge av Jan R. videre til Skullerud skole. Jeg fortsetter opp skolebakken, forbi Nøklevann skole og så tilbake til Haraløkka langs Bølerlia.

 

Ca 17,4 km, 1 t 54 min

756,2 km

 

Flere bilder fra samme tur:

 


Maurtuvn

 

 

 

Grønmo golfpark

 

 

 

 

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top