Løp hvor du vil, når du vil med XTEP Løpskarusell 2022 …

01 april 2022. Med en oppfordring om å «Løpe hvor du vil, når du vil» var det nettopp det jeg skulle gjøre som en frisk start på dagen før hjemmekontor.

Løpskarusellen som er i regi av Run4life og Sportsmanden har vært arrangert helt siden 2018 og er Norges første og originale virtuelle løpskarusell, fra lenge før noen hadde hørt om korona, har fått ny navnesponsor, så årets karusell heter derfor XTEP Løpskarusell 2022.

Fra Haraløkka tok jeg Bølerlia og Utmarksveien til Generalen før jeg følger denne videre forbi Bogerud til Skullerud. Det var litt kalt, men ellers helt ok. Underveis kjenner jeg at leggene er greie, enn så lenge, men disse skulle bli leie etter hvert.

 

 

Planen var å løpe noen runder rundt Skullerud (se bilde) som har en høydeforskjell på ca 2 m og er 1 km per runde. En nokså flat runde som passer perfekt til mitt formål om løp til karusellen. Fra Haraløkka og hit er det 3 km før runden starter i krysset Generalen Skullerudveien.

Første runde skulle gå greit, men på den neste, kjenner jeg at leggen ikke er like ivrig og jeg vurderer derfor å gi meg etter 5 km. Kanskje burde jeg ha gjort nettopp det, men like fullt fortsetter jeg med ytterligere 2 runder før jeg returnerer tilbake til Haraløkka samme vei som jeg kom. Og dermed ble første løp til årets karusell fullført med 10 km. Tross noen vondter underveis var jeg allikevel fornøyd fullført løp.

 

 

XTEP Løpskarusell 2020 – 1.Løp fullført.

 

Ca 10 km

1 t

Se løp på Strava HER:

Se mer om påmelding m.m. her på Sportsmanden.

 

 

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1244

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top