15 april 2013 Landevei

 

Fra Haraløkka og ned Olav Nygårds veg, så langs Generalen forbi Trasop skole til Hellerudveien. Denne følger vi til Haugerudveien som vi krysser og så gangvei forbi Haugerud kirke, Haukåsen skole til Lindebergåsen. Einar som var kjentmann, visste godt hvor gangveiene førte hen.

 

Vi krysser Lindebergåsen og fortsetter videre langs Pilestien til Lindeberg senter og Jeriko skole. Det var nå fint på gangveiene de fleste steder der de var børstet fritt for grus. Fra Jeriko skole fortsatte vi på gangvei under E6 og ned til Strømsveien. Passerer Ikea og tar til venstre i neste kryss. Krysser E6 igjen og videre langs Tvetenveien til Hellerudveien og tilbake til Haraløkka samme vei som vi kom.

 


General Ruges vei (Generalen) mot Østmarkveien -rundkjøring (gml bilde)


 

Ca 16,9 km

1 t 39 min

 

162,7 km

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 983

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top