18 april 2013 Sandvika – Lysaker

 

Trim i arb.tiden. Fra Skattens hus langs Engervannet til Blommenholm skole og ned til Solviksbukta. Følger så  Sandviksveien videre forbi Høvik kirke og Markalleen til rundkjøring hvor vi krysser under E6.

 


Markalleen


 

Her tar vi Michelletsv, Oksenøyveien til Fornebuveien og langs denne til Lysaker. Vi passerer i nærheten av Telenor arena og møter mange “beliebere” som er på vei til arenaen for å høre Justin Bieber.

 


Vi er nok ingen believere, så dette er nok det nærmeste vi kom J.Bieber. Telenor arena i bakgrunn

 

Fra Lysaker tar vi “sykkelveien” langs jernbanen forbi Stabekk og frem til Høvik. Opp  på brua og så til høyre inn Snoveien-Høvikveien til Gml.Drammensvei.

 


Høvik kirke

 

Denne følger videre forbi Ramstaddammen, Blommenholm skole, og Engervannet tilbake til Skattens hus i Sandvika. Fortsatt var det mye sand og grus på fortauet enkelte steder, men ellers greie forhold. Oppholdsvær og ok temperatur.

 

Ca 17,9 km

1 t 47 min

 

180,6 km

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top