13 juni 2013 Sandvika – Haraløkka

Skulle løpe hjem fra jobb i dag og ca kl 13.30, var jeg ferdig skiftet og klar for tur. Det regnet noe men ikke ille. Jeg startet fra Skattens hus i Sandvika og etter å ha krysset under jernbanen, fant jeg ny tur sti (grus) som gikk langs Engervann og jernbanen. Etter snaue 2 km passerte jeg Blommenholm skole og fortsatte så langs Gml.Drammensvei. Denne fulgte jeg videre til Høvik, så Markalleen og langs Lysakermyra til Lysaker.

 


Lysaker

 

Frognerstranda

 

 Fra Lysaker følger jeg gang- og sykkelvei videre forbi Bestum, Skøyen, Frognerstranda, Hjortneskaia og ut på sjøsiden av Rådhuset.

 


Mot Aker Brygge


Operaen

 

Velger å ta Rådhusgata videre til Operaen og så over E6/E18 på gangbru. Passerer middelalderparken, Oslo gate og så langs St.Halvardsgate til Galgeberg. Finner en gangvei som jeg følger langs Alna elva og opp til Bryn. Fortsetter så langs Østensjøveien, Harry Fets vei, Granhekkveien til Østensjøvannet.


Vålerenga kirke
 Østensjøvannet

 

Krysser Østensjøveien og går opp bakken til Skøyenåsen skole. Tar en sti på baksiden av Oppsal sykehjem og bort til Oppsal kiosken, så langs Østmarkveien. Gangvei (grus) til Ulsrud t-bane og frem til Generalen, så langs Olav Nygårds vei og opp til Haraløkka. En flott tur der regnet også ga seg underveis.

 
Haakon Tveters vei – Østmarkveien  (gml.foto)

 

Fotos er fra en lignende tur i 2012.

Ca 23,3 km

 

2 t 17 min

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1100

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top