10 juni 2013 Østmarka – Deledalen

 

Fra Haraløkka til Rustadsaga, Ødegården og opp til Høyås. Følger veien videre mot Gullsmeden et stykke, og så blå sti til høyre. En flott sti med bra underlag og det var behagelig å løpe denne de 500-600 m frem til grusvei i Langbakken. Svinger til venstre og følger veien ned til Peters og El-paso. I neste kryss tar jeg til venstre mot Deledalen og velger sti ved høyvann, da vannstanden i Elvåga er nokså høy. Fremkommeligheten i “skrenten” er nå vesentlig bedre da det er blitt laget trapper her. Jeg krysset bekken, gikk opp skråningen og så var jeg i Deledalen.


over bekken i Deledalen

Fra Deledalen følger jeg en nå opptørket Elvågavei videre frem til lysløype, så over demningen og opp til Mariholtet.


Mariholtet

Tar så grusvei til Sleppa, Sarabråten og Ulsrud hvor jeg tar skogs sti ned til grusbanen ved Haraløkka.  Avslutter turen med stigningsløp siste 200-300 m. En flott tur rundt Nord-Elvåga på en fin kveld. Mange sykkellister i marka og særlig på veien mellom Nøklevann og Mariholtet.

 

Ca 16 km

 

1 t 42 min

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1090

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top