22 april 2013 Nøklevann rundt med Lena

 

I og med at Lena (datter) skulle delta i Sentrumsløpet for første gang, var planen i dag å ta en runde rundt Nøklevann. Før vi kom avgårde, var jeg imidlertid en snartur bortom Nøklevann skole der Bøler IF hadde utdeling av effekter. Jeg fikk bestilt en t-skjorte og var så raskt tilbake på Haraløkka der Lena var klar for Nøklevann rundt (NVR).

 

Vi gikk over “løkka” og inn på grusveien bak klubbhuset til Bøler IF. Vi skulle gå raskt og løpe litt i lettere terreng, men uansett var det Lena som skulle bestemme tempoet. Vi passerte Korketrekkeren og det gikk greit videre mot Sarabråten der vi småløp langs vannet. På Sarabråten tok vi en pust i bakken før vi fortsatte videre mot Sleppa.

 

           

        Lena på Sarabråten

 

Det var overraskende lite snø/is og det var heller ikke så sølete som fryktet, men etter Sleppa og videre gjennom Paulsendalen til Bremsrud var det endel partier hvor det var blødt.

 

Ved Trekanten tok vi til høyre og etter å ha passert hestehagen var vi straks fremme på Rustadsaga. Vi pratet litt med geitene og hilste på Jan Olav som kom joggende forbi, og så gikk vi opp Rustadsagabakken.

 

        
            Lena i frata,… her ved Rustadsaga

 

Vel over toppen av bakken og noe mør i bena, gikk det greit videre over Skredderløkka og tilbake til Haraløkka.

 

Lena er i utgangspunktet ikke så glad i å løpe og trives best med rask gange, men gleder seg allikevel til å fullføre Sentrumsløpet 2013.

 

God tur og lykke til med Sentrumsløpet:)

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top