12 – 19 april 2012 Landevei og Østmarka

12 april

Trim i arb.tiden. NK og jeg følger Sandvikselva forbi Kirkerud og så videre til Wøyen. Her finner vi Gml.Lommedalsvei og denne følger vi til Bærums verk. På gangvei videre og etter å ha forsert noen kneiker, gått opp 60-65 trappetrinn, kommer vi opp til Franzefoss og Kolsås alpinbakke. Vi passerer Stein gård og så bærer det nedover mot Gml.Ringeriksvei som vi følger et stykke. I neste veikryss tar vi til høyre mot Haslum. Følger Kirkeveien videre forbi Haslum kirke, krysser Bærumsveien og tar så til høyre inn Prestveien. Straks etter er vi nede ved Engervann og så tilbake i Sandvika ved Skattens Hus. En flott runde i godt vær.

 

Haslum kirke

 

Ca 18,8 km, 2 t 2 min.  

258,2 km

 

16 april

Felles trening med Team Paulsen. Løper til og fra Skullerudstua og får følge av Kåre den siste biten frem til stua. Vi var ca 35-40 stk som la i vei og etter å ha løpt litt rundt om kring samt tatt noen stigningsløp, endte vi i krysset ved Skredderløkka etter ca 30 min.

 

 

 

I Blindløypa ved Skredderløkka

Her skulle vi ta 6 drag i Blindløypa som ble inndelt i en stor runde a`800 m, og en liten runde av ca 650 m. Dragene skulle gå i passende tempo, men ikke over 6 min før neste drag. Mine drag ble 1 x stor, 2 x liten, 1 x stor og 2 x liten. I samlet flokk returnerte vi til Skraperud der det ble 3 stigningsløp, og så videre til Skullerudstua. Etter å ha mottatt bladet Løype, sa jeg takk for meg og løp tilbake til Haraløkka.

 

Ca 20,2 km, 2 t 5 min

278,4 km

 

19 april

Trim i arb.tiden. NK, Espen og jeg tok veien langs Engervannet, forbi Haslum kirke og langs Gml Rikerikevei frem til veikryss. Her tar til venstre og følger veien opp forbi Godt Haab, Stein Gård og nedover til Bærums verk. Gml Lommedalsvei til Wøyen og langs Sandvikselva forbi Kirkerud, Franzefoss til Skattens Hus i Sandvika.

En flott tur der vi løp hele runden uten pause.

 

Ca 18,8 km, 1 t 53 min

297,2 km

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1090

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top