19 – 26 april 2012 Landevei og østmarka

19 april

Trim i arb.tiden. NK, Espen og jeg tok veien langs Engervannet, forbi Haslum kirke og langs Gml Rikerikevei frem til veikryss. Her tar til venstre og følger veien opp forbi Godt Haab, Stein Gård og nedover til Bærums verk. Gml Lommedalsvei til Vøyen og langs Sandvikselva forbi Kirkerud, Franzefoss til Skattens Hus i Sandvika.

En flott tur der vi løp hele runden uten pause.

 

 
Stein gård   (februar 2012)


 

Ca 18,8 km, 1 t 53 min

297,2 km

 

23 april

Møtte Einar på p-plassen kl 17.30 og sammen løp vi innover forbi Rustadsaga, Ødegården og Høyås. Tok til høyre mot Ødegårdsmåsan og blå sti langsmed Langvann. I neste løypekryss tok vi til venstre og venstre igjen mot Smørhullet og Trollvann.

 


Einar i løypa fra Langvann mot Smørhullet/Trollvann

 

 

 


Trollvann fra syd mot nord

 

Fra Trollvann fulgte vi skogsvei videre og passerte Sølvdobla, Grønmo p-plass og på grusvei videre mot renseanlegget. Her tok vi anleggsveien ned over brua, ned en skrent til løype fra Skulleruddumpa, så langs denne forbi startbua til Skraperud. Tar til høyre og fortsetter forbi Rustadsaga, Skredderløkka og frem til Haraløkka p-plass. En flott tur i marka der underlaget var ok men nokså blødt enkelte steder.

 

Ca 15 km, 1 t 39 min

312,2 km

 

26 april

Trim i arb.tiden. Langs Sandviks elva til Slependveien og langs denne ca 300-400 m. Tar så grusvei til høyre, Jongsalleen til Tokerud og Emma Hjort. Tar så en sti over Tanumåsen og kommer så frem til Tanum skole på den andre siden. Tar til høyre og følger Tanumvn. videre forbi Tanum kirke, Borkenveien til Skuivn og Kirkerudbakken. Her ifra og videre til Skattens hus i Sandvika, tar jeg 5 intervaller der jeg teller 250 på høyre ben i rask fart, så rolig 50 og nye 250 i rask fart osv. Det regnet og var nokså ufyselig men så lenge man ikke blir kald eller fryser, er det ok.

 


Sandviks elva (feb 2012), Sandvika

Ca 10,5 km, 1 t 9 min

322,7 kmHei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1090

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top