21 oktober 2013 Landevei

 

Fra Haraløkka langs Bølerlia til Nøklevann skole og ned Skolebakken til Rustadsaga. Følger Generalen-Skullerudv-Enebakkveien til Abildsø og Ryen. Tar Vårveien opp til Ekeberg skole hvor jeg skulle ha tatt gangvei over sletta, men denne var stengt pga gravearbeider, så jeg fulgte derfor Stamhusveien til Ekebergveien. Det var tidvis nokså surt og kaldt, men verre over sletta da vinden kom midt imot samt at det også var noe snø i luften. Jeg følger Ekebergveien frem til Sæter-krysset, så Nordstrandveien til Skulleruddumpa.


Sagstua på Skullerudsaga   (gml bilde)

Her klyver jeg opp skrenten forbi Sagstua og fortsetter langs Generalen til Rustadsaga. Går opp Skolebakken og følger Bølerlia til Haraløkka. Avslutter med stigningsløp den siste biten.


 

Ca 17,5 km

 

1 t 42 min

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 983

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top