22 – 26 september 2011 Østmarka og landevei

22 september

Nøklevann rundt (NVR) medsols. Starter ved bom på p-plassen, en runde på løkka, forbi klubbhuset og så rundt vannet. Løper hele runden inkl. alle bakker.

 

Ca 9,7 km 56,38

 

26 september

Trim i arb.tiden. Einar som var på besøk i Sandvika og jeg, tok en tur langs Sandvikselva og Skuiveien forbi Kirkerudbakken og videre til Skui Idrettspark.

 


Einar i Skuibakken

 

Pussig nok begynte det å regne til en forandring?. for det var jo en viss fare for at det kunne komme til å tørke opp,hehe

 

Vi tok samme vei tilbake til Skatten hus i Sandvika. Det var nokså mye vann i elva og vi så også en kar som prøvde fiskelykken, tvi tvi.

Vel tilbake og typisk nok, så sluttet det å regne.

 

Ca 14 km, 1 t 18 min

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1074

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top