19 september 2011 Østmarka – Nuggerud – Haukåsen

19 september

Møtte Einar og Kjetil på Haraløkka p-plass. Ca 17.45 satte vi av gårde på grusveien forbi Østmarksetra, Sarabråten og inn til Mariholtet. Forholdene var bra tross mye nedbør de siste dager. På Mariholtet takket Kjetil for følge ( skulle hjem og se RBK banke Start) og returnerte delvis samme vei tilbake, men tok til høyre ved Nøklevann mot Oppsal.

 

Einar og jeg fortsatte så til Nuggerud og ved bommen tok vi blå sti eller var den en elv? nåja, vi fulgte denne videre opp mot branntårnet på Haukåsen.

 


 Einar på vei opp i elva mot Haukåsen fra Nuggerud

 

Etter å ha passert et løypekryss der vi tok til venstre mot Haukåsen (til høyre ? Lauvtjern), kom vi så opp til Djevels prekestol eller Nuggerudsteinen som den heter.

 


Nuggerudsteinen (Djevelens prekestol)

 

Ikke lenge etter kom vi opp til branntårnet. Herfra fulgte vi Haukåsveien nedover forbi Mariputten til krysset ved Mariholtet. Her tok vi til høyre og tok samme vei tilbake til Haraløkka som vi kom. En flott tur til tross for mye vann i skogen, men bra på grusveien.

 

Ca 20,6 km 2 t 14 min

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1074

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top