Med Skatteetaten i St.Olavsloppet 2022 …

St. Olavsloppet … hva er det tenkte jeg, men nølte ikke med å si JA da jeg ble spurt om å løpe en- eller flere etapper. St.Olavsloppet som er en årlig landeveisstafett på 34 mil avholdes i slutten av juni mellom Trondheim og Östersund, henholdsvis i Trøndelag og i Jämtland.

I utgangspunktet var det Skatteetaten Steinkjer med lagleder Randi Marie som var påmeldt, men etappene er mange og hun inviterte derfor andre i Skatteetaten til å være med. Og det var slik Helena, Asbjørg, Anita og jeg fra skattekontoret i Sandvika ble med.

 

 

«Att deltaga i virtuella St Olavsloppet är ett utmärkt mål för sitt motionerande, behålla kontakten med vänner och arbetskamrater. Alla behöver inte vara vältränade, det viktigaste är att delta.

Du kan springa i ett lag eller individuellt. Deltagarna springer motsvarande sträcklängder som i det fysiska loppet. Sträckorna kan genomföras var som helst, det viktiga är att längden på respektive sträcka är lika lång som i det fysiska loppet. Varje deltagare tar tid på sina sträckor. Deltar du i ett lag meddelar du tiden/tiderna till din lagledare som i slutändan rapporterar in lagets deltagare och totaltid för laget.

Du kan alltså springa det virtuella St Olavsloppet var du än befinner dig. Självklart kan du välja att springa tillsammans med andra (oavsett om du ingår i ett lag eller inte) om du har möjlighet till det.»

 

 

Randi Marie fordelte raskt etappene og så var det bare å sette i gang. Vi skulle rapportere med tid, sted og når. Gjerne med teks til bilder på egen FB-side … se bilder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For min del passet jo dette ekstra bra da jeg sammen med Team Sportsmanden skulle delta i «Lyseren rundt 2022» som er en sosial fellestur vi tar hvert år. Mitt bidrag fra Lyseren rundt ble 23 km – noe som skulle dekke flere etapper. Men allerede neste dag måtte jeg ut å teste nye sko. Og enda en ny etappe (7,8 km) til St.Olavsloppet.

 

 

Da St.Olavsloppet ble fullført med alle etapper innen fristen 2.juli var vi alle godt fornøyd med gjennomføringen av årets lopp. Og ikke minst var det gøy at vi fikk til dette på tvers av kommunegrenser.

 

Några lag valde att delta i det virtuella St Olavsloppet loppet, bland annat Skatteetaten i Steinkjer. Lagledare Randi Marie Omli är glad över att den virtuella varianten finns och meddelar att loppet engagerat kollegor från Trøndelag till sydligaste Norge. På bilden syns Geir-Ove Hjorthaug som slutförde 11.9 km i sin cykel och Arvid Mathiesen som sprang flest sträckor för sitt lag. Bra jobbat!

 

Kudos til alle som var med og honnør til lagleder, Randi Marie, som styrte dette vel i havn. Dette var gøy 😊

 

Se mer om St.Olavsloppet HER:

Flere bilder følger;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1143

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top