Sandvika – Holmen Fjordhotell – Kyststien….

8 november 2018. Trim i arb.tiden med kollega og klubbkompis i Team Sportsmanden, Per Magnar. Tur retur Sandvika Holmen Fjordhotell.

Fra SBC-bygget fulgte vi Sandvikselva et stykke før vi fortsatte langs Slependveien. Været var grått, men det regnet ikke, så forholdene må sies å være ok. Vi passerer Slependen St. og straks etter er vi ved Slependkrysset hvor vi tar til høyre inn Billingstadsletta og Fekjan.

I og med at tempo skal være i pratefart skravler vi om alt og ingen ting. Her i dette område rundt Holmen er jeg kjent sa Per Magnar mens vi krysset Slemmestadveien både i en undergang og en gangbru før vi fulgte denne videre opp til Devikrabben.

Vi svinger til venstre inn Devikrabben mot Holmen Fjordhotell og deretter tar vi kyststien langs sjøen forbi Prestskjær og Holmenskjær til Holmen.

Holmenstranda – Bærum (gml: foto)

Herfra tar vi Elveveien, Årengveien og Nesbruveien til Ikea på Slependen hvorfra vi tar Nesøyveien til Nesøybrua. Rett før brua tar vi sti ned til Grønsund og så kyststien videre til Slependkrysset. Her svinger vi til høyre inn Sandviksveien. De neste 200-300 m stiger det jamt og som jeg forteller Per Magnar så er dette en favorittbakke hvor jeg ofte øker farten så også denne gangen – og med Per Magnar foran og meg bak øker vi tempo som vi holder hele veien opp og frem til Thon Hotell Oslofjord. Deretter tar vi Jongsåsveien tilbake til SBC-bygget. En fin og variert tur langs landeveien.

Nesøybrua over Grønsund – Bærum (gml: foto)

12,8 km

1:15

#løpetur #mosjon #trening #runforfun #bærum #budstikka #sandvika 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg