Sandvika – Stabekk – Høvik – Sandvika..

7 juni 2018. Trim i arb.tiden. Fra SBC-bygget til Engervannet og langs denne på vestsiden til Blommenholm skole. Her i fra, tar jeg Gamle.Drammensvei til Stabekk. Det er nokså varmt underveis, men det går greit, og jeg tar noen slurker vann i farten. Fra Stabekk fortsetter jeg langs Nyveien til Marstrandveien før jeg krysser jernbanen og tar Nordraaks vei på mottsatt side til Lysaker skole.

 

Kyststien langs E 18 til Rådhustorget i Sandvika

 

Jeg runder skolen og følger Gamle Drammensvei et stykke før jeg tar til høyre inn Professor Koths vei og Markalleen. Fra Høvik tar jeg Sandviksveien til Solvika og kyststien videre langs Lakseberget til Rådhustorget i Sandvika. Her avslutter jeg den siste biten langs Elias Smiths vei til SBC-bygget med stigningsløp.

 

ca 14,3 km

 

1:24

 

#trening #løpetur #mosjon #running #treningsglede

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 956

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top