Haraløkka – Godlia – Manglerud – Ryen…..

13 november 2018. Fra Haraløkka tar jeg Olav Nygårds vei til Generalen som jeg følger et stykke før jeg fortsetter langs Østmarkveien, Haakon Tveters og Damfaret til Godlia. Underveis minnes jeg de gangene vi var på “bakeriet” etter skoletid eller alle de gangene vi var på Golia kino.

Golia kino i dag…….og

…og fra 1960-tallet (oslobilder.no)

Golia kino (også kalt Golia Velhus) er et kombinert forretnings- og forsamlingslokale på Godlia i Østensjø bydel i Oslo. Huset som er i funkisstil ble bygget i 1934-35 på oppdrag fra Golia Velforening. Kinoen som ligger i Damfaret 25 har i dag konsesjon for 235 publikumsplasser, men det er i dag kun filmklubbene som driver filmvisning på kinoen. Se mer om Golia kino & filmklubb HER:

Undergangen ved Godlia t-bane St. til Låveveien

Det har gått greit underveis og fra Godlia tar jeg Låveveien og Thygesons vei videre til Høyenhall og Bryn senter hvorfra jeg følger gangvei videre langs E6 til Manglerud og Ryen. Her i fra, tar jeg deler av en “favorittrute” jeg har da jeg følger Enebakkveien til Skullerud og Generalen videre til Rustadsaga. Her går jeg opp skolebakken før jeg avslutter med stigningsløp den siste biten hjem langs Bølerlia.

ca 13,1 km

1:19

#løpetur #trening #mosjon #noblad #running #training

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg