Sandvika – Lysakerlokket – Stabekk – Blommenholm….

15 november 2018. Trim i arb.tiden. Planen var en tur retur Sandvika-Lysaker (15,6 km) der første 10 km skulle være mitt neste løp til «Høstkarusellen» før rolig tur på 5,6 km.

Fra SBC-bygget satte jeg kursen mot Rådhustorget før jeg fulgte Gamle Drammensvei og Sandviksveien vider til Høvik St. Her i fra følger jeg sykkelveien vestfra også kalt «Tour De Finance» til Lysakerlokket hvor jeg svinger til venstre. Straks etter tar jeg inn Nordraak vei mot Stabekk hvor jeg passerer over brua og videre langs Jernbaneveien et stykke før klokka varsler 10 km. Herlig tenkte jeg og var fornøyd med fullført løp på 55:55 til tross for kjenning av PF i den høyre foten underveis.

Jernbaneveien mellom Stabekk og Høvik

Fullført 10 km i Høstkarusellen

I rolig tempo fortsetter jeg langs Jernbanen et stykke før jeg tar inn Peter Lorangesvei som jeg følger opp til Gamle Drammensvei. Denne følger jeg så videre forbi Høvik skole, Ramstad dammen og Blommenholm St. hvorfra jeg tar Halvorsens vei til Engerjordet.

Engervannet – Sandvika (gml: foto)

Her svinger jeg til venstre og følger turvei langs Engervannet til SBC-bygget i Sandvika. En flott tur langs landeveien som også skulle bli mitt 11.løp til Sportsmandens Løpskarusell.

Ca 15,6 km

1:30

#løpetur #løp #trening #mosjon #runforfun #sportsmanden #turogtrening #høstkarusell #sportsmandensløpskarusell #budstikka 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg