Kolsåsrunden – tur/retur Sandvika…

18 januar 2018. Som trim i arb.tiden skulle jeg ta “Kolsåsrunden” – en fin runde som går tur/retur SBC-bygget i Sandvika.

Fra SBC-bygget krysser jeg Sandvikselva før jeg følger denne videre forbi Franzefoss Kalkemølle og Kirkerudbakken til Vøyenenga. Her i fra, tar jeg gang- og turvei først under E16 og så over Isielva før den går rett opp bakken mot Wøyen gård. Underlaget har så langt vært greit og heller ikke er det glatt, men bena, er ikke helt “med” og det går nokså tungt. Men likevel løper jeg hele veien.

Opp bakken mot Wøyen gård – Bærum

Fra Wøyen gård følger jeg gangvei langs Gamle Lommedalsvei til Bryn kirke hvor jeg svinger til høyre. Derifra følger jeg Brynsveien ca 4 km før jeg tar inn Leif Larsens vei til Sandvika stasjon. Og underveis, passerer jeg Kolsås og Gjettum brannstasjon.

Gjettum brannstasjon – 1967, en av 3 brannstasjoner i Bærum kommune. (oslobilder.no)

Straks etter å ha tatt en ekstra sløyfe ved Sandvika stasjon krysser jeg Sandvikselva og avslutter siste biten tilbake til SBC-bygget med stigningsløp.

Ca 10,9 km

1:07

#løpetur #mosjon #trening #budstikka #runforfun

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1090

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top