Østmarka; Nøklevann rundt inkl Mariholtet

13 september 2017. Møtte Einar på Haraløkka for felles tur. I og med mye nedbør de siste dager, valgte vi å ta grusvei fremfor sti. Nøklevann rundt er i så måte en fin tur, men siden Einar og jeg har et mål om at en tur skal være over 10 km, så skulle vi også innom Mariholtet.

Fra Haraløkka tok vi grusvei inn til Bråten og deretter lysløype (blindløypa) et stykke før vi tok sti bort til Nøklevannsbakken og Rustadsaga.Her i fra, fulgte vi grusvei/lysløype langs Nøklevann forbi Kattisa og Bremsrud til Sleppa. På Mariholtet tar vi en ekstra runde om “gamlestua” før vi returnerer til Sleppa.

Mariholtet sportsstue – Østmarka (gml: foto)

Det har så langt gått tregt med tunge bein, men fra Sleppa og videre mot Sarabråten, kjentes det bedre og det går greit videre. Underveis skravler vi om sommeren som nå er blitt til høst osv.

Vi går opp det meste av Korketrekkeren og før vi løper videre, hilser vi på Egil som kommer motsatt vei. Vi passerer deretter Østmarksetra og Ulsrudvann før vi er tilbake på Haraløkka. Takk for turen sa vi begge to før jeg avslutter med stigningsløp den siste biten hjem.

Ca 12,5 km

1:22

#østmarka #mosjon #løpetur #nvr #runforfun

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top