22 august 2011 Østmarka – Garfangåsen

22 august

Fra Haraløkka på grus forbi Østmarksetra, Sarabråten til Mariholtet. Følger veien videre over demningen og utover mot Deledalen. Været er flott og det er bra på skogsveien. Tar til venstre på blå sti (sykkelløype) og følger denne over Garfangåsen til Nordre Skytten. Det var svært bløtt, ulent og bratt enkelte steder og jeg lar meg imponere av de som sykler denne runden og det at på til 2 ganger?imponerende. Jeg passerer over El-pazo og går opp langbakken.

 


Langbakken (bildet er fra en tidligere tur med Team Paulsen)

 

Møter Jan R. som er på vei nedover med hund og litt føre Høyås treffer jeg Erik N. som også er ute med hund. Jeg  fortsetter på grusveien forbi Ødegården og i det jeg kommer frem til “trekanten” treffer jeg karene i Team Paulsen som er igang med intervalltrening. Jeg hilser i det vi passerer og fortsetter så tilbake til Haraløkka. En flott tur på noe ukjente stier.

 

Ca  20,6 km, 1 t 59 min

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1081

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top