Østmarka; Deledalsrunden fra Haraløkka…

18 april 2016. Møtte Einar på Haraløkka for felles tur. Og fra Haraløkka satte vi kursen mot Ulsrud og Østmarksetra. Underveis hilste jeg på Hermann som kom motsatt vei.

Jeg hadde tenkt å foreslå en tur rundt Lauvtjern via Kroktjern og Haukåsen, men Einar kom meg i forkjøpet da han foreslo <<Deledalsrunden>>. Og ikke minst var det også greit å holde seg mest mulig vei etter det kraftige regnskyllet som var en snau time før vi startet.

Vi følger grusvei til Mariholtet via Sarabråten og Sleppa. Tross kraftig regnskyll med mye vann, så er veiene bra og det går greit. Fra Mariholtet tok vi løype 283 til Deledalen.


Demningen i Elvåga ved Mariholtet – Østmarka (gml:foto)

Her i fra tar vi sti ned skrenten og over bekken før vi pga mye vann i Elvåga, måtte ta <<sti ved høyvann>>. Det var en del sleipe steiner, men fra trappa gikk det greit og straks var vi på El-Paso.


El-Paso – (skyttenbrua) over sundet mellom Sør og Nord-Elvåga – Østmarka (gml:foto)

Vi følger grusvei forbi Petersbråtan, Langvannsbekken, Høyås og Ødegården før vi fra Trekanten tar til venstre mot Rustadsaga. Vi går opp Rustadsagabakken og løper så videre over Skredderløkka til Haraløkka. Takker Einar for fin tur og avslutter med stigningsløp den siste biten hjem. Det var herlig å kunne løpe i marka hvor forholdene var bra hele veien.

Ca 16,1 km

1:50

#østmarka #oslomarka #deledalsrunden #løpetur #mosjon

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1074

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top