Østmarka; Nøklevann – Rundtjernbakkene…

4 april 2016. Møtte Einar på Haraløkka for felles tur. Og siden han fortsatt ikke var helt frisk etter sykdom, var vi enige om en rolig tur rundt Nøklevann.

Fra Harløkka fulgte vi grusvei til Rustadsaga og videre forbi Løkka til Trekanten. Det var litt småsurt og bedre ble det ikke da det begynte å regne, men så lenge man ikke fryser er det ok. Fra Trekanten følger vi lysløypa videre mot Sleppa og Sarabråten.


Langs Nøklevann fra Sarabråten

Fra Sarabråten går det raskt videre og i neste kryss, svinger vi til høyre mot Rundtjern. Her i Rundtjernbakkene og frem til tjernet, er det forsatt en del råtten snø og is.


Runtjernbakkene – Rundtjernet

Vi følger lysløypa videre mot Trasopp-Oppsal før vi fra “bommen” tar turvei til Unnarennet og Hellerudveien. Deretter følger vi Generalen til Olav Nygårds veg og opp denne til Haraløkka. Etter å ha takket Einar for turen, avslutter jeg med stigningsløp langs Bølerlia og hjem. Forholdene rundt vannet er ok, men det er litt søle enkelte steder.

Ca 11,4 km

1:18

#østmarka #oslomarka #mosjon #trening #running

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1074

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top