Østmarka; Nøklevann rundt – begge veier

9 november 2015. Siden jeg hadde tenkt å ta en rolig langtur denne gangen ble planen derfor å ta “Nøklevann rundt” – begge veier  og etter å ha krysset over Haraløkka til Klubbhuset, fulgte jeg grusvei videre forbi Ulsrudvann til p-plassen på Østmarksetra.

Her i fra, følger jeg lysløypa til Sarabråten og videre rundt vannet. Ved Trekanten vurderer jeg tjapt om jeg skal ta veien om Fjellstad, men velger heller å ta til høyre mot Rustadsaga. Her løper jeg opp hele Rustadsagabakken.


Nøklevann ved Bråten – Østmarka  (gml: foto)

Det går greit videre og etter å ha tatt en runde i Blindløypa, setter jeg kursen mot Rustadsaga for en ny runde motsatt vei. Jeg løper opp Sleppa, passerer Sarabråten og går så opp Korketrekkeren i stummende mørke siden det her ikke var noen lys, men ingen problem. Jeg følger grusvei forbi Ulsrudvann til Haraløkka, men svinger ned til venstre mot Sørli og ny runde i Blindløypa. Ved Bråten hilser jeg på Stein, før jeg tar til høyre mot Skredderløkka og hjem.


Rustadsaga – Østmarka  (gml: foto)

Ca 19,4 km 

1:58

#nøklevann #østmarka #oslomarka #friluftsliv #løpetur #mosjon

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top