Østmarka; Nøklevann på langs

14 juli 2014. Fra Haraløkka på grusvei til Sarabråten og Sleppa. Tar til høyre og fortsetter så videre langs Nøklevann til Trekanten. Tar så veien rett frem et lite stykke før jeg tar til høyre forbi Aurtjern og opp bakken.


forbi Aurtjern og opp bakken

Passerer Fjellstad på vei ned til Holet hvor jeg svinger til høyre. Løper opp langs hestehagen til Løkka og så til høyre ved info-tavla. Følger deretter grusvei forbi Katisa, Bremsrud til Sleppa. Svinger så venstre mot Sarabråten og videre til Ulsrud. Her tar jeg sti ned til grusbanen hvor jeg avslutter med stigningsløp frem til bom ved p-plassen.


Haraløkka med klubbhuset til Bøler IF.   (gml: foto)

Ca14,2 km

1:32

#østmarka #trening #mosjon #løp #kondisjon

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 1081

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top