Østmarka; Nøklevann rundt ikl Varmesentralen….

27 oktober 2014. Møtte Einar på Haraløkka for felles tur. Vi fulgte Bølerlia til Nøklevann skole og ned Skolebakken til Rustadsaga. Fra Skullerud skole tok vi grusvei til Skraperud og videre over Fjellstad til Ødegårssletta. Her tar vi til venstre og følger grusvei/lysløype forbi Sleppa og Sarabråten til løypekryss ved Nøklevann.


Den Hvite (hvide) foss mellom Sleppa og Sarabråten (gml  foto)

Her tar vi til høyre opp Rundtjernbakkene og forbi Rundtjern. Det var mye vann i området og veien lå delvis under vann men, vi kom oss over uten å bli våt på bena. I neste veikryss holder vi til høyre mot Appelsinhaugen. Vi følger så lysløypa ned til Varmesentralen på Haugerud. Her i fra, tar vi skogsvei (uten lys) opp og tilbake til lysløypa ved Appelsinhaugen. Denne følger vi så videre til Nøklevann, opp Korketrekkeren, og forbi Ulsrud, før vi er tilbake på p-plassen ved Haraløkka. Den siste biten hjem, avslutter jeg med stigningsløp.

Ca 16,5 km

1:52

#østmarka #trening #mosjon #løpetur

 

 

Hei! Turogtrening vil inneholde; tips- og forslag til tur, bilder, fotos, m.m., fra div turer - sommer og vinter i Østmarka og andre steder. Rapporter fra enkelte konkuranser vil også bli lagt ut på Turogtrening. Jeg håper at Turogtrening kan inspirere til at flere finner veien ut i marka. Hvorfor sitte inne når alt håp er ute? Kategori, tja.....Friluftsliv, sport og mosjon, fritid, fotos m.m. Lokale idrettslag; Bøler IF, Rustad IL og Oppsal IF. Er medlem av Norges kuleste klubb, Team Sportsmanden. Sportsstuer i Østmarka; Sandbakken, Vangen, Skullerudstua, Rustadsaga, Mariholtet og Larsbråten. TUROGTRENING har egen FB-side :) Lik gjerne denne.
Posts created 942

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top